Wie Zijn Wij?
 

Instructie

De instructie van de lessen en sessies is in handen van Cynthia Kerkhoff. Cynthia is 27 jaar oud, en werkt al ruim 10 jaar actief binnen de zorg en paardensector. Cynthia heeft jarenlange ervaring mbt het geven van rijlessen aan verschillende doelgroepen, en is zelf actief als ruiter in de wedstrijdsport. Vooral de disciplines dressuur, springen en SGW ( cross) worden regelmatig in wedstrijdverband en binnen trainingen bezocht.

Diploma’s

Na haar SPW ( Sociaal pedagogisch werker) en SPH ( Sociaal pedagogisch hulpverlener) diploma kwam zij terecht bij een praktijk welke therapie met paarden gaf, en waar ze 3.5 jaar heeft gewerkt en ook is afgestudeerd binnen dit onderwerp. In 2009 heeft zij ook haar KNHS Orun instructeurs diploma behaald en in 2011 haar BHV certificaat.

Specialisme

Cynthia heeft jarenlang gewerkt binnen het speciaal onderwijs waardoor er veel ervaring aanwezig is mbt speciaal onderwijskinderen, gedragsproblemen, stoornissen en opvoedingsproblemen. Verder is Cynthia afgestudeerd op het onderwerp faalangst bij kinderen in combinatie met therapie met paarden.

Visie

Mijn visie binnen de sessies en lessen is dat iedereen is wie hij of zij is. Hierbinnen wordt gehandeld naar de mogelijkheden en potentie van het individu, in plaats van iemand vast te zetten in een bepaalde norm of methode.
Mensen mogen vertrouwen hebben in zichzelf, en deze kunnen ontwikkelen en laten zien zoals ze dit zelf het beste kunnen ervaren. Dit alles zonder een mening of druk van derden. Paarden kunnen dit geven doordat ze niet oordelen,maar handelen op natuurlijke impulsen en wat zij op dat moment ervaren.

© 2012 Equivici - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer